Четверг, 2024-03-28, 4:02 PM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2014 » Декабрь » 30 » Засідання творчої групи заступників директорів з навчально-виховної, навчально-методичної роботи
1:22 PM
Засідання творчої групи заступників директорів з навчально-виховної, навчально-методичної роботи

Засідання творчої групи заступників директорів з навчально-виховної, навчально-методичної роботи

 

            24 вересня 2014 року на базі відділу освіти Коростенської райдержадміністрації відбулося засідання творчої групи заступників директорів з навчально-виховної, навчально-методичної роботи з проблеми: «Організація та удосконалення навчально-виховного процесу в навчальних закладах району у відповідності до Державних стандартів початкової, базової і повної загальної середньої освіти».

            Метою засідання було формування інноваційного стилю діяльності заступників директорів через створення такої системи роботи з педагогічними кадрами, яка б сприяла перебудові навчально-виховного процесу в закладах освіти з урахуванням вимог сьогодення, орієнтування на розвиток особистості з глибоко усвідомленою громадянською і соціальною позицією, здатною до навчання упродовж  життя.

На засіданні розглядалися питання: методичного супроводу впровадження нових стандартів освіти, забезпечення наступності між ступенями шкільної освіти. Проблема наступності  стала особливо актуальною на сучасному етапі. Зміст кожної освітньої галузі впроваджується поетапно - дошкільна освіта, початкова школа, середня освітня ланка.  Щоб забезпечити реальну перспективність і наступність у ро­боті дошкільного закладу та школи, початкової та основної школи важливо дотримуватись певних умов: співробітництво має бути довготривалим і нерозривним; ро­бота - системною і плановою; завдання - комплексними та інтег­рованими.

             В засіданні  взяли участь методисти районного методичного кабінету: Дідківська Т.М., Поплавський М.Д., Шуляренко Н.Й., Обиход П.С.

             Дідківська Т.М. ознайомила заступників директорів з особливостями організації навчально-виховного процесу в початкових класах.  Поплавський М.Д. зупинився на питаннях підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2015 році, методичного супроводу впровадження ІСУО (інформаційна система управління освітою).  Шуляренко Н.Й. акцентувала увагу на методичних аспектах викладання природничих  дисциплін. Обиход П.С. розкрив основні питання методичного супроводу атестації педагогічних та керівних кадрів.

            Практична частина засідання включала опрацювання рекомендацій з оформлення матеріалів про передовий педагогічний досвід (виставкову діяльність).

             Учасники творчої групи взяли участь в обговоренні питань щодо пошуку нових ідей та підходів у роботі над проблемою творчої групи, визначили шляхи її реалізації. На наступне засідання  отримали домашнє завдання у вигляді підготовки планів заходів по реалізації нових Державних стандартів базової і повної загальної середньої освіти у навчальному закладі на 2014-2015 навчальний рік.

 

                                                                            Людмила Бондар, завідувач райметодкабінету

Просмотров: 670 | Добавил: jkz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz