Пятница, 2024-03-29, 12:30 PM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2013 » Март » 5 » Дорогами космосу
9:43 AM
Дорогами космосу

Хочу щоб заздрість вхопила

У космосі кожну піщину,

А Всесвіт дивився на Землю

І радів за найкращу дитину.

 

Ю.Купрійчук

 

В лютому місяці на базі Житомирського обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводився конкурс «Космічні фантазії», на який прибули делегації з 18 районів та  5 міст. Його учасниками стали 198 юних підкорювачів Всесвіту з різних куточків Житомирщини. Учасники представили на конкурс творчі роботи, в яких у літературній або художній формі відтворили реальні космічні явища чи події, фантастичні сюжети чи образи, власні уявлення про космічні процеси у Всесвіті, розвиток Землі, інопланетних систем та позаземних цивілізацій. Спочатку проведено конкурс на базі Коростенського районного центру дитячої та юнацької творчості. Виробів було дуже багато, а дитячій фантазії не було меж. Але в обласному конкурсі кількість виробів була обмежена. Команду від Коростенського району  представляли по напрямках: літературна творчість, образотворче мистецтво, декоративно-прикладна творчість. Оцінювали конкурсантів в наступних номінаціях: проза ( Прус Наталія, вихованка гуртка «Юний фотограф» КРЦДЮТ з твором «Космічна мандрівка», керівник Невмержицький О.В.), поезія (Купрійчук Юлія, вихованка гуртка «Юний фотограф» КРЦДЮТ із збіркою сонетів «Дорогами космосу», керівник Невмержицький О.В.), малюнок (Литвинчук Надія, вихованка гуртка «Дивосвіт» КРЦДЮТ з малюнком «Космічне диво», керівник Ходаківська О.С.), графіка (Колегаєва Тетяна, вихованка гуртка «Чарівні ручки» КРЦДЮТ з графічним малюнком «Космічні мандрівники», керівник Кунашенко Л.С.), вишивка (Лукашенко Олена, вихованка гуртка «Художня вишивка» КРЦДЮТ з картиною «Космічна фея», керівник Каленська Майя Петрівна), ліплення (Лотоцька Вікторія, вихованка гуртка «Чарівні ручки» КРЦДЮТ з композицією  «Закохані марсіани», керівник Кунашенко Л.С.), декоративний розпис (Орищенко Яослава,  вихованка гуртка «Веселка» КРЦДЮТ з виробом «Україна - космічний дім», керівник Сидорчук А.М.), вироби з паперу (Дідківська Яна, учениця 7 класу Ходаківської СЗШ з виробом «Космічний годинник», керівник Плахоніна О.Т.), космічна лялька (Вигівська Ольга, вихованка гуртка «Рукоділля» КРЦДЮТ з композицією «Подорож Косміка», керівник Вигывська Т.С.), вироби з тканини, шкіри, ниток (Харченко Анастасія, вихованка гуртка «Рукоділля» КРЦДЮТ з іграшкою «Космічний гість», керівник Вигівська Т.С.), вироби з природного матеріалу (Білошицька Тетяна, учениця 9 класу Поліської СЗШ з картиною «Побачення під місяцем», керівник Войтенко Л.П.).

Переможці виставки-конкурсу:

ІІ місце в секції «Вишивка»  виборола  Лукашенко Олена, вихованка гуртка «Художня вишивка» КРЦДЮТ з картиною «Космічна фея.

ІІ місце в секції «Проза»  здобула  Прус Наталія, вихованка гуртка «Юний фотограф» КРЦДЮТ з твором «Космічна мандрівка».

ІІІ місце в секції «Поезія»  посіла  Купрійчук Юлія, вихованка гуртка «Юний фотограф» КРЦДЮТ із збіркою сонетів «Дорогами космосу».

Щиро дякуємо всім, хто брав  участь у виставці-конкурсі!

 

Методист КРЦДЮТ Вигівська Л.П.

     

Картина «Космічна фея»              Купрійчук Юлія                             Прус Наталія
Лукашенко Олени


Просмотров: 744 | Добавил: jkz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz