Четверг, 2024-03-28, 7:18 PM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2015 » Март » 4 » Районний семінар вчителів економіки
1:50 PM
Районний семінар вчителів економіки


Районний семінар вчителів економіки

  Один із секретів педагогічної творчості полягає в тому, щоб пробудити в учителеві  інтерес до пошуку, аналізу власної роботи. Ще В.Сухомлинський зазначав: «Якщо ви хочете, щоб педагогічна праця давала вчителеві насолоду, щоб повсякденне проведення уроків не перетворювалось на нудну, одноманітну повинність, виведіть кожного вчителя на щасливу стежку дослідника».

20 лютого  2015  року на базі Поліської СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар економіки з проблеми «Типи уроків економіки та можливі шляхи вдосконалення їх змісту».

Учасників семінару сердечними та теплими словами привітали директор школи Годованець Богдан Васильович  та заступник директора з навчально-виховної роботи Котенко Дмитро Віталійович.

Педагоги відвідали та обговорили урок економіки у 11 класі, який підготував вчитель Поліської СЗШ І – ІІІ ступенів Білошицький Анатолій Васильович.

В ході обговорення уроку молоді  та досвідчені колеги відзначили раціональне використання вчителем різних форм і методів, прийомів роботи. Це і  комп’ютерна підтримка предмета, що виражається у використанні стандартного програмного забезпечення з економіки, а саме мультимедійних енциклопедій та електронних підручників, тестового контролю знань.

     Вчитель економіки Горщиківської СЗШ Кривошиєнко Е.В. ознайомив учасників семінару  з курсом «Фінансова грамотність», яка у 2014-2015 навчальному році була запроваджена у навчальному закладі. Він наголосив, що метою вибіркового курсу «Фінансова грамотність» є ознайомлення учнів із сучасними фінансовими продуктами та послугами, розвиток в них навичок використання таких продуктів, а також вміння власного фінансового планування на майбутнє.

В кінці семінару учасники обмінялися досвідом щодо викладання різних типів уроків економіки та можливі шляхи вдосконалення їх змісту, а також опрацювали нормативні документи Міністерства освіти та науки України, облуон, ОІППО, райво, РМК.  

 

 

Людмила Медведчук, методист райметодкабінету

                     

 

 

 

Просмотров: 887 | Добавил: jkz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz