Вторник, 2024-04-16, 7:44 AM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2013 » Июнь » 19 » Семінар директорів шкіл І-ІІІ ступенів
12:15 PM
Семінар директорів шкіл І-ІІІ ступенів

                            Семінар директорів шкіл І-ІІІ ступенів

 

         Винятковими, неповторними, оригінальними, яскравими, незвичайними, і дійсно кожен раз вражаючими, несподівано вигадливими бувають семінари, організовані  творчими колективами навчальних закладів району. Такий семінар відбувся 17 травня 2013 року на базі Меленівського НВК.

         Учасників семінару гостинно зустріли  господарі- директор НВК Закусило М.Д., заступник директора з навчально-виховної роботи Голуб Л.М., педагогічний та учнівський колективи. Вражає доброзичливість та відкритість господарів навчального закладу, креативність, допитливість, готовність ділитися своїми знаннями.

         Програма семінару включала ознайомлення з «візитною карткою» школи (її провів директор НВК Закусило М.Д.), колективні обговорення «Проблеми та шляхи управління якістю освіти в сільській малокомплектній  школі», «Про готовність навчальних закладів до впровадження нових Державних стандартів початкової, базової і повної загальної середньої освіти», опрацювання офіційних документів для завершення навчального року та проведення ДПА, відвідування та обговорення виховного заходу «Великодні пригоди Червоної Шапочки», який підготувала вчитель початкових класів Васянович О.В.

         Незабутньою була екскурсія до урочища Кип»яче с. Чоповичі Малинського району, яка мала назву «До витоків духовності». Учасники семінару ще раз переконалися в тому, що теплі стосунки між людьми, взаємопідтримка, милосердя були основними у житті української християнської родини. І цей напрям, за яким працює навчальний заклад, є актуальним і результативним.   

         Організація навчально-виховного процесу на ідеях християнської етики допоможе створити всі необхідні умови для всебічного і гармонійного розвитку кожної дитини.

         Дякуємо колективу навчального закладу за прекрасну зустріч, за творчу атмосферу, яку ви створили. Вона буде довго зігрівати серця всіх тих, хто побував на цьому семінарі.

 

                              Людмила Миколаївна Бондар, завідуюча райметодкабінетом
Просмотров: 881 | Добавил: jkz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz