Пятница, 2024-04-19, 8:29 PM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2014 » Январь » 6 » Семінар-практикум заступників директорів з навчально- виховної, навчально-методичної роботи
7:14 PM
Семінар-практикум заступників директорів з навчально- виховної, навчально-методичної роботи

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-

виховної, навчально-методичної роботи

 

 

          Педагогічна діяльність потребує від фахівця постійного вдосконалення професійної майстерності. Одним із засобів, що мотивує педагогічних працівників до професійного зростання, є атестація. Вона дає змогу якісно оцінити діяльність педагога, стимулює його до пошуку й застосування інноваційних форм і методів роботи. Для забезпечення ефективного проведення атестації педагогічних кадрів на базі Гулянецької СЗШ І-ІІІ ступенів 27 листопада 2013 року проведено семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної, навчально-методичної роботи з проблеми «Реалізація управлінської діяльності через атестацію педагогічних кадрів».

         Цікавою та змістовною була екскурсія, яку провела заступник директора з навчально-виховної роботи Ярошенко І.С. Учасники семінару мали можливість ознайомитися з навчально-матеріальною базою навчального закладу.

         Незабутні враження залишив у гостей виступ учнів школи, які вітали учасників семінару. Всі присутні переконалися в тому, що будні навчального закладу наповнені багатьма цікавими подіями, належна увага приділяється  розвиткові творчих здібностей, нахилам, інтересам вихованців.

         Наступним етапом семінару був тренінг «Формування навичок ефективної взаємодії», який провела психолог  Башкир В.В.

         Учасники семінару відвідали та обговорили калейдоскоп уроків: математики у 3 класі (вчитель Геленза Л.П.), української мови у 4 класі (вчитель Ковальчук М.П.), географії у 6 класі (вчитель Смиковська Г.П.), англійської мови у 7 класі (вчитель Устимчук Т.Г.), фізики у 8 класі (вчитель Федішина М.О.), правознавства у 9 класі (вчитель Вигівська Л.Т.), алгебри  у 10 класі ( вчитель Пироженко Г.Ф.), української літератури в 11 класі ( вчитель Шарло Л.С.).

         Завідуюча районним методичним кабінетом Бондар Л.М. зупинилася на питанні методичного супроводу атестації, веденні ділової документації,  а також  розкрила основні підходи до вивчення професійної діяльності педагогічних кадрів. Заступник директора з навчально-виховної роботи Гулянецької СЗШ І-ІІІ ступенів Ярошенко І.С. поділилася досвідом роботи з проблеми «Діяльність заступника директора навчального закладу під час атестаційного періоду».

         Залишаючи стіни Гулянецької школи кожен учасник семінару збагатив свою скарбницю знань мудрими порадами та корисними посиланнями.

         Щиро дякуємо педагогічному колективу за творчу зустріч. Бажаємо, щоб учні Ваші були кмітливими, розумними, прагнули знань і відкриттів. Зичимо нових злетів, творчих знахідок, цікавих підходів до реалізації освітніх завдань. Щастя й здоров'я у Ваших родинах, бажання й можливості працювати добре, охоче, творчо!

                                               

                                                 

         

Просмотров: 694 | Добавил: jkz | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz