Суббота, 2024-04-20, 5:27 PM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2013 » Апрель » 9 » Школа життя, добра й теплоти
1:54 PM
Школа життя, добра й теплоти

    Школа  життя, добра й теплоти

         Актуально на всі часи про роль школи в житті людини сказав Сенека:  «Не для школи, а для життя ми вчимося». Школою життя, добра й теплоти можна назвати Білківську середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

      Це відчули шановні гості, коли під’їхали до школи і завітали у її стіни:  побачили ошатне приміщення, упорядковане подвір’я, естетично оформлені навчальні кабінети,  коридори, виставку учнівських та вчительських робіт. А головне – творчу співпрацю вчителів та учнів. Щастя працювати в школі, багатій своєю історією й традиціями. Щастя вчити дітей і вчитися разом з ними, дарувати таємниці відкриттів і радість пізнання.

      На базі школи відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної, навчально-методичної роботи з проблеми «Традиційні та інноваційні підходи до формування фахової компетентності педагога».

У виборі об’єкту для обміну досвідом не помилилися.

    Дирекція Білківської школи розуміє, що навчання повинно бути цікавим, доступним, викликати позитивні емоції. Багато уваги приділяє поліпшенню матеріально-технічної бази школи, роботі зі створення сприятливого мікроклімату в колективі. Виховує у молодого педагогічного колективу оптимізм, віру в успіх кожного уроку за умови  проведення його з максимальною професійною віддачею. Захоплює вміння директора школи Мельниченко Ніни Миколаївни та заступника директора з навчально-виховної роботи Антоненко Валентини Петрівни радіти за успіхи колег. Педагогічний колектив школи - творча співдружність однодумців, у якій кожний робить свій індивідуальний внесок у колективну творчість.

    Учасники семінару  відвідали відкриті уроки, які провели вчителі Зарицька Т.М., Семененко О.В, Літвинчук Л.В., Карпович Б.П., Антоненко В.П., Пойда І.О., Майданович Л.П.

        Цікаву систему внутрішкільної методичної роботи учасники змогли побачити в системі роботи заступника директора з навчально-виховної роботи – Антоненко Валентини Петрівни. Заступники директорів ознайомились з традиційними та інноваційними  формами  методичної роботи з педагогами, шляхами формування високопрофесійного педагогічного колективу, який би забезпечував високий рівень засвоєння учнями навчального матеріалу.

    Поділилася досвідом роботи з організації моніторингу особистісно професійного зростання учителів в умовах інноваційної діяльності  заступник директора з навчально-методичної роботи Грозинської гімназії Левківська Ніна Андріївна.  Заступник директора з навчально-виховної роботи Горщиківської СЗШ І-ІІІ ступенів Грищук Олена Леонідівна у своєму виступі розкрила зміст і форми діяльності заступника директора щодо поширення і упровадження передового педагогічного досвіду.

     Свої професійні надбання розкрили заступники директорів під час проведення ділової гри «Захист шкільної методичної структури».

      Справжнім фіналом творчої зустрічі для учасників був виступ учнів школи, які підготували разом з педагогом-організатором Колеснік Л.В. свято-презентацію « Хай світом править добро». Лунали чисті дзвінкі голоси, задушевні мелодії, витончена поезія. Благородні переживання і почуття, віра в доброту людини – все можна було прочитати на дитячих обличчях. Красиві, одухотворені, розумні й талановиті діти викликають захоплення, а їхні злети змушують замислюватися над власним життям, досягненнями…

         Доброзичливість, відкритість  супроводжувала учасників  семінару протягом дня.

         Дякуємо педагогічному колективу школи за творчу зустріч. Здоров»я і радості Вам! Хай ніякі негаразди не затьмарюють Ваше життя! Хай доля дарує Вам довгий вік, цікаву працю, розуміння і вдячність від вихованців та колег.

 

                                               Людмила Бондар, завідуюча райметодкабінетом.


 

Просмотров: 710 | Добавил: jkz | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz