Пятница, 2024-04-26, 0:43 AM

Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Сайти ЗНЗ району
  • Школи І-ІІІ ступенів
  • Школи І-ІІ ступенів
  • Школи І ступеня
  • ДНЗ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 68
 
Главная » 2013 » Январь » 22 » Сходинками майстерності, творчості та вдосконалення
3:59 PM
Сходинками майстерності, творчості та вдосконалення

Сходинками майстерності, творчості та вдосконалення

    Кожен із нас до свого визначення професії приходить по-різному. Комусь потрібні роки пошуків, щоб стати на свій шлях, хтось обирає його за порадою близьких і друзів. Але є люди яким пощастило: ще в дитинстві вони твердо знають, ким будуть.

    І ось уже 33 роки поспіль Хібеба Григорій Олексійович, вчитель трудового навчання Кожухівської школи утверджується в переконанні, що високе покликання вчителя полягає саме в тому, щоб передавати власний досвід юному поколінню шляхом поєднання на навчальних заняттях теоретичного матеріалу з практичною роботою, давати учням можливість генерувати власні ідеї, вчитись приймати сміливі та нестандартні рішення, розвивати естетичний смак.

     Глибока теоретична підготовка, надзвичайна сумлінність і працьовитість, розвинуте почуття відповідальності допомагає Григорію Олексійовичу бути творчим учителем, ерудитом із високим рівнем професійної підготовки та  мати хороші результати праці.

    Уроки вчителя вирізняються сучасністю, інноваційністю, добрим й чуйним розумінням дітей. Це все робить навчальні заняття улюбленими, бажаними для учнів.  

 Не залишається поза увагою педагога впровадження на уроках трудового навчання сучасних інформаційних технологій, що надає навчальній діяльності творчого спрямування та привчає школярів до самостійного пошуку знань з додаткових джерел. За допомогою комп”ютера учні розробляють технічні проекти, виконують роботи дослідницького та проектно-технологічного напрямку.

      Творчий підхід до вивчення предмета реалізується вчителем і в позаурочний час. В школі діє шкільний гурток художнього різблення з дерева. Вироби, які виготовляють учні зачаровують своєю оригінальністю, досконалістю та креативним сприйняттям світу. Вихованці Хібеби Г.О. є активними учасниками шкільних, районних та обласних виставок, а досвід роботи з даного напрямку було презентовано вчителем на районній і обласній педагогічних виставках.

     Григорій Олексійович нагороджений грамотами районного відділу освіти та  обласного управління освіти; став переможцем районного огляду-конкурсу навчальних кабінетів трудового навчання (2012 р.).

    Учитель постійно працює над самовдосконаленням, займається самоосвітою.

    Сердечна вдячність, Григорію Олексійовичу, за вашу невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують! Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

                  Шуляренко Н.Й. – методист районного методичного кабінету  


Просмотров: 745 | Добавил: jkz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Коростенська районна державна адміністрація
  • Коростенська районна рада
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
  • Сайт управляется системой uCoz